Nu ook elektrische fietsen als vervangend vervoer

Als duurzaam vervangend vervoer worden fietsen al langer aangeboden binnen de Amega Groep en nu is daar met de elektrische fiets nog een extra mogelijkheid bijgekomen. In samenwerking met Groeneveld Fietsen in Zwijndrecht zijn er 45 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft, zowel de merkbedrijven als de universele bedrijven, om onze klanten een extra duurzaam en gezond vervangend vervoer aan te bieden als zij hun auto bij ons voor onderhoud brengen. Deze elektrische fietsen zijn bij alle Amega bedrijven gratis aan te vragen bij een werkplaatsafspraak indien beschikbaar.

Maatregelen coronavirus
Door de extra genomen hygiënische maatregelen kunnen klanten nog steeds bij de werkplaatsen van onze bedrijven terecht voor bijv. onderhoud, APK-keuring of schadeherstel. 

Duurzame mobiliteitspartner

Als betrokken autobedrijf volgen wij de ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche niet alleen op de voet, we spelen hier ook snel en adequaat op in door initiatief te nemen op het gebied van duurzaamheid in onze bedrijfsvoering en in de lokale gemeenschap. Het aanbieden van elektrische fietsen als vervangend vervoer past zodoende goed in onze bedrijfsvisie.

Gazelle Paris C7

De nieuw gekochte elektrische fietsen zijn van uitstekende kwaliteit, het gaat om het model: Gazelle Paris C7, uitgerust met een Bosch middenmotor. Dit model bezit een comfortabel frame en een soepele motor. De verende voorvork zorgt bovendien voor een comfortabele rit. En met de hydraulische remmen en de lage instap staat u altijd weer veilig stil.