Ames haalt € 4.222 op met City Swim Dordrecht

Net als afgelopen jaren heeft Ames met een zwemteam deelgenomen aan ''Swim to Fight Cancer Dordrecht'', ook wel bekend als City Swim Dordrecht. Dit jaar bestond het team ook uit medewerkers van AA Lease. Met het Ames / AA Lease combinatieteam is € 4.222 opgehaald. 

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden vertrok vrijdagavond voorafgaand aan de City Swim vanuit Hank om vervolgens om 10.55 uur in de Wolwevershaven in Dordrecht aan te komen. Een uur later gaf Maarten van der Weijden het startschot voor de City Swim Dordrecht.

Over Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is in 2014 ontstaan door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!