Is uw WKR vol? Maar u wilt toch dat uw medewerkers met de fiets komen?

Duurzame mobiliteit speelt een belangrijke rol in de huidige maatschappij. De vraag naar mobiliteit stijgt nog steeds. Tegelijkertijd verslechtert de bereikbaarheid en heeft mobiliteit een directe impact op het milieu. Het is onze missie om klanten te begeleiden bij de transitie naar duurzame mobiliteit. Wij adviseren en inspireren onze klanten om de beslissende stappen naar duurzame mobiliteitsoplossingen te zetten.

Mogelijkheden voor de werkgever

Wilt u als werkgever snel CO₂ reduceren, spits mijden en de transitie maken naar duurzame mobiliteit met verplaatsingen die minimaal impact hebben op mens en milieu? En tegelijkertijd voorbereiden op het CO₂ quotum wat per 2022 voor bedrijven met 100 medewerkers en meer wordt ingevoerd? Stimuleer uw medewerkers om met de fiets naar de zaak te komen via een leasefiets van de zaak. De leasefiets is voor al uw medewerkers interessant; voor de medewerker met een leaseauto, de medewerker met reiskostenvergoeding en de medewerker zonder leaseauto en reiskostenvergoeding. De leasefiets kost u als werkgever niets, aangezien de medewerker zowel het leasetarief als de bijtelling betaald. De medewerker betaalt dit wel vanuit het brutoloon, waardoor de medewerker een bruto – netto voordeel heeft. Een win win situatie dus!

Door onderstaand contactformulier in te vullen ontvangt u een uitgebreid document waarin u een scherp beeld krijgt van de mogelijkheden voor u als werkgever om dit fiscaal te faciliteren.

Contactformulier