Audi E-tron als leerobject bij Ames Audi Centrum

Vorige week hadden studenten en docenten van het Da Vinci College van de opleidingen Autotechniek en Mechatronica een zeer leerzame dag. 

Da Vinci College

Ames Autobedrijf heeft een presentatie rond de Audi e-tron gegeven aan 120 enthousiaste studenten en docenten, waarin zij alle ins en outs te horen hebben gekregen van deze nieuwe auto.

De presentatie werd speciaal gegeven door Louis Blansjaar, trainer bij Pon’s Automobielhandel, om hen zo te vertellen hoe de techniek nu in elkaar zit en hoe dit zich in de toekomst verder zal ontwikkelen.

Geslaagde dag

Na de presentatie was er ruimte voor de studenten en docenten om vragen stellen over deze auto en hadden zij de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een E-tron-workshop bij Ames Audi Centrum. Er komt dus nog een vervolg voor een aantal van deze studenten. Ames en Da Vinci kijken terug op een geslaagde dag.

Audi e-tron

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

Vooruitstrevende technologie

Ongeveer een derde van die afstand rijdt de e-tron op energie die wordt teruggewonnen uit het nieuwe remsysteem. Slim temperatuurmanagement zorgt dat de actieradius nog verder tot 15% wordt vergroot. Een andere specificatie waar u vast nieuwsgierig naar was: de eerste volledig elektrische Audi heeft een topsnelheid van 200 kilometer per uur, en hij accelereert van 0 tot 100km/h in 5.7 seconden.