Onze missie

Met een geschiedenis van bijna honderd jaar, ligt een stabiel fundament onder Amega. De onderneming profileert zich nadrukkelijk als een partner die garant staat voor onbezorgde automobiliteit in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard, Ridderkerk, Gorinchem en de Hoeksche Waard. Het begrip 'partner' is kenmerkend voor de filosofie achter Amega. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Zakelijke én particuliere klanten vinden bij Amega Groep een gedegen groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement.

Korte én lange termijn

Geborgde kwaliteit, één-op-één contact, maatwerk, onbegrensde flexibiliteit en optimaal kostenbewustzijn. De toegevoegde waarde van Amega Groep werkt dóór op de korte én de lange termijn. Het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie levert naast een concurrerende prijsstelling ook de zekerheid van continuïteit op.

Direct en indirect

Onder de vlag van Amega valt alles wat direct én indirect betrekking heeft op automobiliteit. De onderneming bundelt meerdere dealerbedrijven, twee schadeherstelbedrijven en één specialist voor een efficiënte inrichting van bedrijfswagens onder één vlag.

One-stop-shopping

One-stop-shopping heeft plaats gemaakt voor non-stop-shopping. Dat is zeker van belang voor de Drechtsteden, Alblasserwaard, Ridderkerk, Gorinchem en de Hoeksche Waard. Het economische hart van Nederland draait per slot van rekening 24 uur per dag op volle toeren. Automobiliteit fungeert hierbij als smeermiddel voor de veelzijdige bedrijvigheid. Daarom zijn de bedrijven van Amega Groep regionaal verspreid én zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Probleemoplossend vermogen

Ruim 650 gekwalificeerde medewerkers bewijzen dagelijks het probleemoplossend vermogen van het automotive concern. Daarin schuilt de kern van het verhaal: Amega bedrijven verkopen niet alleen auto’s en aanverwante diensten of producten, maar vooral zekerheid. De onbetaalbare zekerheid van automobiliteit.

De zakelijke voordelen van Amega

  • Dealerbedrijven, leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, autoverhuur- en schadeherstelbedrijven onder één vlag
  • Geborgde kwaliteit, één-op-één contact, maatwerk, onbegrensde flexibiliteit en optimaal kostenbewustzijn
  • Regionaal verspreid én zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar
  • Probleemoplossend vermogen van het automotive concern
Werken bij Amega?
Neem contact op

Contact

Object reference not set to an instance of an object.